Online savjeti

Imate pitanje, trebate brzi savjet za opremanje vaše kupaonice? Popunite podatke i kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku.

Ime i prezime

Telefon

Email

Zainteresiran sam za

pošalji

Geberit grupa

Sredinom veljače 2015 godine Sanitec Grupa, te robne marke Keramag, Kolo i Pozzi Ginori postali su dio grupe Geberit, koji je europski lider na području sanitarnih proizvoda. Geberit djeluje kao integrirana skupina i pruža jedinstvenu dodanu vrijednost kada je u pitanju sanitarna tehnologija i kupaonska keramika. Grupa sa sjedištem u Švicarskoj s više od 12.000 zaposlenika u više od 40 zemalja.
Najvažnija prednost je proširenje njihovog asortimana. Osim gotovo kompletnog asortimana sanitarnih sustava i rješenja, sada Geberit razvija i proizvodi mnoštvo sjajnih keramičkih proizvoda. To uključuje sve od jednostavnih WC-a do kompletnih koncepata umivaonika koji zadovoljavaju najstrože zahtjeve. Time će moći zadovoljiti skoro sve kupaonske potrebe iz jednog izvora, točnije, spojili su iskustvo i dokazanu tehnologiju sustava za uređaje »iza zida« te elegantne keramičke uređaje, kupaonski namještaj i dodatke za »ispred zida«.


Saznaj više o proizvodima iz ovog asortimana
u našoj ponudi se nalaze